75.Yıl Alime Paşa Ortaokulu

WEB https://75yilalimepasa.meb.k12.tr
Adres : CUMHURİYET MAH. ŞEHİTLER CAD. 75.YIL ALİME PAŞA ORTAOKULU İLKOKULU BLOK NO: 11 DEMİRCİ / MANİSA
VİZYON : Teknolojiyi kullanabilen ve yapabilen kişiler yetiştirmek. Her yıl bir önceki yıldan daha iyi olmak için çalışarak kendimizle yarışmak.
MİSYON : Biz, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerikli, kendine güvenen, çevresine sağlıklı uyum gösteren bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, kendi problemlerini çözebilecek güce erişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın değişen ve gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak, mutlu, üretken ve topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine olanak tanımak için varız.
BAŞARILAR :

Saatler : Ders Başlama ve Bitiş Saati: 08:45-15:20
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Manisa/Demirci
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezinde yer alıp, ilimiz Manisa´ya 180 Km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :